Sussie fick...

... ett välkommen hem kort när hon kom hem efter en lång månad i Peru. Eftersom hon är fågelskådare och ääälskar ugglor var motivet givet ;-). Hon har dock inte artbestämt ugglan ännu ;-)
Det blev ett "dra-ut-kort" (fyndigt eller hur ;-) ?  ) som vi fick lära oss att göra på Scrappening. Mkt kul att göra! Såna blir det fler av, det lovar jag ;-)


Stämplar: Uggla fr Easer förglagd m distresser, Hero art och Stämpelboden.

Kommentarer
Postat av: monica

Läckert!!! Ännu ett kort jag vill prova på att göra! Vilken underbar julgransdekoration du gjort längre ner i inläggen =)

2008-12-16 @ 19:30:48
URL: http://leamon.blogg.se/
Postat av: Sussie

Hej hej, detta kort var så läckert. jag smalt direkt. Underfundig var du. Kortet är sketaläckert med motivet och att man kunde dra ut det, så jättefint verkligen! Jag blev så jätteglad, jag fick liksom detta i brevlådan och det gjorde mig så varm och nu kan jag gosa med ugglan precis när jag vill. Vill du att jag ska artbestämma den? Hjälp, vad liknar det. Jag gillar ju att du har valt egentligen hjärtpapper som kroppen för det blir ju som hjärtat då. jättefint. Sen om man tänker på snytigen han har fått eller vad kan det vara runt ögat? Jo jag säger då lappuggla, just för lappen runt ögat och att det är hjärtan, för jag är ju fodervärd för lappugglan på Nordens Ark. Tack för kortet, jag uppskattar det verkligen.

2009-01-01 @ 09:11:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0