Nu är julen...

... över. Har väl inte varit en höjdarhelg direkt för min del :-( Jobbade på julafton 7-16 och det var väl ok i sig men...

Gick till jobbet pigg men med lite kill i halsen (som jag haft i ett par dagar).
Gick hem från jobbet med feber, ont i kroppen och jätteont o rosslig i bröstet.
Det är inte klokt hur snabbt man kan bli så dålig. Det var faktiskt många år sedan jag var så sjuk...

Så hela julhelgen har jag legat knall fall. Nu är jag iaf på benen men mår fortfarande dåligt. Tät och lite hostig, jag hoppas inte hostan utvecklar sig mera... Skulle jobbat igår och idag. Hoppas jag är kry på fredag, då ska jag jobba jour...

Har en del bilder på alster i kameran men tills den är urladdad får ni se min nya fina (och riktigt dyyyyra.....) pappersförvaring. Har länge hållt på att bli tokig då jag ej tycker jag ser papperen då de legat ihopklämda på en alldeles för liten yta. Har tittat på olika förvaringar och kom fram till att jag ville ha en låda, med hängmappar, och lock på så att jag kunde förvara ngt annat uppepå papperen i garderoben (platsen behövs). Hittade ingen bra papplåda i rätt storlek och till sist köpte jag en sån här plast"back" från ikea. Då kan jag lägga en kraftig papp/tunn skiva som lock men det var det minsta problemet...
Det stora problemet var HUR skulle jag kunna få spår i lådan för hängmapparna....? Efter många om o men o funderande (och ingen jag kände som kunde hjälpa mig) åkte jag till ett glasmästeri o frågade. Ja visst, sa snubben som jag till sist hittade, det fixar jag! Jag åkte hem mkt nöjd ovetandes om att jag nog talat med fel person på glasmästeriet. Denne killen var nog inte den som brukade ha kundkontakterna för i det läget borde han nog ha informerat mig om var priset kunde hamna... Jag frågade aldrig heller... jag glömde...

Några timmar senare ringde de att lådan var klar. När jag kom dit tittade "kundkontaktspersonen" lite försiktigt på mig och undrade om jag var medveten om vad det skulle kosta... Vet ni vad en glasmästare tar i timpeng?

Nåväl, de var riktigt hyggliga och slog av halva priset för mig så det var skönt :-)
Jag är riktigt nöjd med förvaringen och det jag nu har kvar att göra är att sy en liten "väska" så att jag enkelt kan bära den. Just nu är det lite mekkigt (om jag ska vara ngn annanstans än hemma). Har köpt markistyg så nu är det symaskinen som ska fram så fort jag får tillfälle :-)



Du kan vinna...

... en digitalkamera! Ta chansen!


Receptkort -

... mina två första som jag gjort.
Det första var en utmaning i Stämpelstafetten och det andra gjorde jag som ett bidrag på Stämpelstudions CyberCrop. De blev liiite av samma stuk...
Stämplar: Z-stämplar o hÄnglar färglagda m distresser. Magnetstämplar.

Stämplar: hÄnglar färlagd m distresser samt magnetstämplar.

Titta här vad man kan vinna....
Jag o Sussie funderade på om vi skulle anmäla oss men vi bestämde oss för att hoppa över denna gången. Nu kan man vinna...

Sussie fick...

... ett välkommen hem kort när hon kom hem efter en lång månad i Peru. Eftersom hon är fågelskådare och ääälskar ugglor var motivet givet ;-). Hon har dock inte artbestämt ugglan ännu ;-)
Det blev ett "dra-ut-kort" (fyndigt eller hur ;-) ?  ) som vi fick lära oss att göra på Scrappening. Mkt kul att göra! Såna blir det fler av, det lovar jag ;-)


Stämplar: Uggla fr Easer förglagd m distresser, Hero art och Stämpelboden.

Ytterligare ett stafett-kort

Ett kort med fyra stämplar, inkl textstämpel. Första gången jag testar denna tekniken, att stämpla m Versa Mark och färglägga m torrchalks. Kul!


Stämplar: Octoberstamps och Art Impressions.
Övrigt: Embossat m CB, blomrand, fjärilen är VIT (fast det inte syns...)
och dekorerad m stickles, Karen Marie. 

En julgransdekoration...

... skulle göras i 8:e utmaningen i Stämpelstafetten. Vi fick samma utmaning förra året och jag verkligen hatar denna utmaningen. Ursäkta mitt kraftuttryck men det är verkligen så :-(

Jag gillar inte den här typen av dekorationer och tycker det är tråkigt att sitta och lägga ner en massa jobb på detta som åker i soptunnan fortare än kvickt. Men, jag blev iaf nöjd med min snöstjärna, det hade jag aldrig kunnat tro ;-)

Min dekoration skulle ha ngt doodlat på sig. Jag har skurit ut 4 !!!! snöstjärnor (med MASSA vinklar och vrår) i overheadark. Stämplat snöstjärnor på i vitt, doodlat med vit penna och slutligen lagt snö runt kanterna på snöstjärnan. Har satt ihop de fyra stjärnorna m distanskuddar så det ska bli lite volym.

Stämpel: Inkido



Har hittat massa, massa, massa utlottningar....
Du kan vinna en griffeltavla hos Vit Amaryllis!


En ljuslykta hos Cageman.



Du kan vinna en tjusig förbandslåda hos Alva!


Hos Hem och Lycka kan du vinna detta underbara Zinkhus!

Även Havsviken lottar ut ett Zinkhus!


Hörde om detta bortklippta inslag i radion idag. Var tvungen att leta upp det och lyssna själv ;-)


Länge sedan nu...

... som jag uppdaterade men det har gått för runt....

Igår var jag på scrapträff på Orustscrap - trevligt förstås! Tack Kada!
Förra lördagen satt vi och scrappade på jobbet hela dagen - trevligt det oxå :-). Här kommer några bilder på Lilian, Louise, Marie-Louise, Marie och Benita djupt koncentrerade...  ja, inte Marie-Louise då förstås ;-).

 


Jag har ju hållt två nybörjarkurser i stämpling och korttillverkning på senhösten. De deltagarna önskade sig en fortsättningskurs och i torsdags var jag o Marie-Louise iväg till den kursen.
Jag visade maskning, spotlightteknik och hur man kan göra egna bakgrunder med hjälp av vattenbaserade dynor, vatten i sprayflaska, glitter i sprayflaska, svamp och stämplar. Dessutom hade jag med exempel på hur man kan dekorera en bok eller en tändsticksask. Jag tror de blev nöjda, det verkade iaf så ;-).
I samma lokal anordnades "ärtsoppeafton" så det blev vi bjudna på - riktigt, riktigt god ärtsoppa! Mums!!

Vill börja med att lägga upp bidrag, med tema jul, som jag gjort i Stämpelstafetten på Stämpelsnack.

I utmaning fyra arbetade vi utifrån en skiss.

Stämplar: Stämpelboden färglagd m distresser.
Papper: Inkido


Utmaning sex skulle resultera i ett julkort i de traditionella julfärgerna rött och grönt.

Stämplar: Stämpelboden färglagd m distresser.
Papper: Inkido

Ett RIKT dekorerat kort skulle jag göra i utmaning nio.

Stämpel: Panduro färglagd m distresser (tack för lånet Lilian)

Till sist vill jag bjuda er på lite julunderhållning av Robbie med kör...   :-). Han har liiite svårt att hålla sig för skratt ;-)

RSS 2.0