Ett snabbt inlägg...

... då jag inte hinner med ett längre nu. Har varit i Linköping på utbildning och kom hem för ett par timmar sedan.

Var på Scrappening i helgen tillsammans med Benita och mååånga fler - mkt trevligt! Tack Elisabeth o Malin x 2 för arrangemanget.
Vi hade härligt sällskap av Viveka o Catrin vid bordet. Återkommer med bilder då jag laddat  in dem i datorn.

Louise har utmanat mig på sin blogg. Jag ska givetvis anta utmaningen... men jag hinner inte nu.... kanske imorgon. På lördag samåker jag o Louise till Alingsås o Stämpelbodens mara. Det är många träffar nu... kul...

Camilla har blogcandy. Titta in hos henne, hon är väl värd ett besök!

En anteckningsbok...

... jag altrat som min syster fick när hon fyllde i somras. Har glömt att lägga in den ;-)  och det var ju lämpligt.... ;-)Stämplar: En av min absoluta favoritstämplar från Stämpelboden färglagd m distresser,
Autumn Leaves swirls och min egna handgjortstämpel från Landstoken
som jag bara älskar, den är SÅÅÅÅ bra!!
Papper: Maja Design
Övrigt: Band, Camilla i QK Washington, CB hjärta.

Eva - en duktig...

... kortmakare har utmanat mig att svara på lite frågor. Du får mkt inspiration om du kikar in hos henne :-)

Vilken mat äter du ofta? Det blir ofta ngt med köttfärs som bas. Hasselbackspotatis! Just nu är det ju säsong för rödbetor... mums...  koka dem och gratinera sedan i ugn med chevré och lite ringlad honung över.

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Beror lite på var jag är men oftast är jag nog uppe o springer mellan bordet och köket ;-)

Var sitter du helst när du bloggar? Hemma vid min stationära dator.

Köper du ofta Triss?
Periodvis.

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
Hade närmare två underbara semesterveckor i Skottland för några år sen tillsammans med mina bästa vänner.
Annars måste jag nog säga att mina närmare två o ett halvt år, då jag bodde o arbetade, i Zimbabwe var helt underbara! Jag stormtrivdes verkligen!

Vilken TV-kanal tittar du mest på?
Ofta blir det nog 4an, men jag tycker även 3an o 5an har mkt kul.

Vilket är ditt favorit vin? Champagne!

Och så ska jag nu i min tur välja ut 4 stycken som jag vill ska svara och sedan utmana dem på deras bloggar. Be dem läsa min, och låta personen som utmanat mig veta när jag svarat på utmaningen. Nu vill jag utmana följande kreativa pysslare:

Catrin

Lenalandis
Sassa
Viveka
------------------------------------
Kolla in denna blogg. Här finns lite mumsigt blogcandy att vinna :-).


Fjärde kortet från Lindometräffen...

... var detta!
Stämplar: Doddle Factory färglagd m distressrefiller, Tingtura Design och Pysselmyran.

Detta var till Rajka o Goran som fick en son för en vecka sedan - "En Stjärna" ;-) .... om man nu får de associationerna av att titta på kortet...?

Mässa i Partille förra sön'dan'

Jag o Marie var där en sväng på söndagen. Har ju precis varit på mässa (Nordiska) så det blev inte jättemkt.... iaf inte vad gäller i stämpelväg. Enbart 2!! stämplar, duktigt va'? Köpte några dynor, vill så gärna testa göra lite fler egna bakgrunder men har inga dynor direkt till det... endast några enstaka. Nu var det sån tur att det var "special price only for you" på dynorna samt att jag hittade ett par readynor oxå. Superbra! Köpte oxå en regnbågsdyna och en brayer som stått på önskelistan väääldigt länge men aldrig blivit inhandlad. Dessutom blev det en CB stjärndie, stjärnpunchinella och stämpelrengöring som gått åt en del när jag hade stämpelkurs. Nu blir det ju ytterligare stämpelkurs så då behöver jag lite mer. Köpte oxå en svart dyna av samma anledning.
Så här ser mina inköp ut:


Är med i MHV (min Hemliga Vän) på Hobbyhuset denna månad och detta fick jag av min hemliga vän som lusläst min önskelista!! Tack!

Lindome-träff!

Igår var jag och Sussie på träff i Lindome. Vi hade jättekul.
Jag o Sussie hade tid att tjöta vilket vi ej hunnit med så mkt på sistone och hade dessutom trevligt sällskap av Janne o Karin.
Vi (läs jag....) glömde vägbeskrivningen.. men vi hittade dit iaf.... Wow! *imponerade av oss själva* fast Sussie var den som kom ihåg mest - men det var nog bara för att det var hon som körde sist gång oxå... ;-)
Det var några utmaningar men jag kände ingen press vilket var skönt (kan bli så stressad då jag är megalångsam kortmakare...), jag o Sussie gjorde kanonfynd i loppislådorna, timingen med maten var lite dålig... men det blir nog bättre nästa gång ;-) och jag o Sussie har konstaterat att vi ska skaffa lampor att ha med oss. Janne o Karin har lampor vilket är supersmart! Igår var det riktigt mörkt, förutom en stund på eftermiddagen då solen tittade fram. Gissa om vi var avundsjuka på våra bordskamrater som hade lampor!!!!

Här är några kort från träffen. Om det är ngn som inte vill vara med här - säg till så tar jag bort kortet.
Anledningen att Sussie tittar bort beror inte på att hon inte vill vara med på bild utan att hon jobbade så hårt att hon inte hann titta upp... ;-)


Jag hann med att göra fyra kort - det är nog ungefär det jag hinner på en så'n här träff verkar det som (om jag inte är långsammare förstås...).
Vi skulle skulle skapa ett kort på temat rött - grönt. Jag gjorde faktiskt två på det temat men det blev det första av dessa som jag deltog med i utmaningen.
Stämplar: Doddle Factory färglagd m distresser, Easer och Artemio.
Papper: Maja Design.
Övrigt: Öljetter och 3D-lack på ögonen.

Stämplar: Racelle Anne MIller färglagd m distresser, Tingtura Design
och Prima Marketing The Goods.
Övrigt: Band QK utstansat och 3D-lack på ögonen.

Vi fick i uppgift av Erikas Stämplar att göra ett kort med fem av följande "ingredienser": Stämplat, metall, utstansat, doodlat, knappar, band, filt och bling. Denna utmaning vann Sussie! Jättekul! Hon var definitivt värd vinsten. Hon gjorde en inbjudan i form av ett "påskort" (som Marie visade hur man gjorde) och den är jättesnygg! Stort grattis igen Sussie!!!
Stämplar: Stämpelboden färglagd m distresser
Övrigt: Band, punchinella, häftklamrar, stickles och grattis i CB Harmony.

Det fjärde kortet kan jag inte visa upp ännu.... det kommer tids nog ;-)

Alster från Utby-scrap

Har ju berättat att jag var på scrapträff i Utby i lördags. Hade sällskap av gulliga Kada vid bordet - kanontrevligt! Tack för sällskapet :-)
På söndag blir det ytterligare en träff. Då åker jag o Sussie till Lindome - det ska bli kul det oxå. Om inte annat får vi tid å' tjöta innan hon beger sig av på sin långa resa till Peru.Jag var riktigt produktiv på träffen tyckte jag. Det måste vara Kadas positiva inverkan ;-). Jag gjorde hela fyra kort, utan stress o press! (Kan ibland bli liiiiiite stressad mot slutet av en träff....)
Först gjorde jag ett beställningskort - till Sinnica som fyller 60 och gillar katter. Detta gjorde jag utefter skisstävlingen.

Stämplar: Easer samt Penny Black färglagd m distresser.
Övrigt: Stämplat "egna textblommor", Pandurofjäril, punchinella och 60 på bradsen.Ytterligare ett grattiskort. Tyvärr syns grattis dåligt.... grrrhgrhr... men det får vara så...

Stämplar: Easer, Basic Grey och Whipper Snapper färglagd m distresser.
Övrigt: Plastdekorationer, organzaband samt Pandurofjäril.


Jag gjorde ett kort till MHV på Hobbyhuset.

Stämplar: Octoberstamps, The Goods och Penny black färglagd m distresser.


Det sista kortet jag gjorde var i utmaningen med temat - "Tänk färg". För ett bra tag sedan köpte jag cardstock i härliga neonfärger men jag har aldrig "kunnat" använda dem - förrän nu :-).
Visst blev det ganska färgglatt... ;-)

Stämplar: Octoberstamps stämplad m orange o clearembosssad
samt Tingtura Design färglagd m ProMarkers.
Övrigt: Använt CB:s embossingfoldrar. Blommor, brads och perfekt
matchat floss - Tack Kada för "lånet"!!

RSS 2.0