Julkort

Det har inte blivit av att jag visat dem tidigare. Gjorde flera "dra-ut-kort". Egentligen skulle YooRees ljudeffekter bifogas här på bloggen men ni får föreställa er henne låta: "whooiiiiiiii, whoooiiiiiiiiii..." när kortet dras ut :-)


Stämpar: Inkido tomte färglagd m distress, 3D-lack på näsan och "Duncan-snö" på luvan, Inkido gran
och snöflinga samt textstämpeln troooor jag är Octoberstamps.

Grupprojekt

Madde frågade oss, kortande arbetskamrater och vänner, om vi kunde tänka oss att hjälpa henne göra inbjudningskort till hennes kalas här i vår. Vi nappade direkt, dels för att vi gärna hjälper Madde men oxå för att det var ett kul projekt.

Vi bollade lite idéer. För pluttinuttigt fick det inte vara - det är inte Madde. Vi enades om att använda Doddle Factory stämplar och en inbjudanstämpel.
Jag gjorde denna förlaga till korten och de andra tyckte det var ok, även Madde ;-)

Stämplar: Doddle Factory färglagd m ProMarkers och 3D-lack på ögonen, Panduro.Så en lördag träffades vi: Madde, Marie-Louise, Benita och jag. Ja även Benitas tjejer var med men de hade ju sina egna "glitterprojekt" att koncentrera sig på ;-).

Dagen innan hade jag stämplat upp motiven så det största projektet blev att färglägga och klippa ur figurerna. Här är vi på god väg ;-). Ju längre tiden gick ju mer kreativa blev vi och ju galnare blev färgkombinationerna :-)Så här blev resultatet. 30 kort och jag tror att vi alla var nöjda. Framför allt var Madde nöjd och det var ju det viktigaste ;-)


Har hittat lite blogcandy. Först ut är YooRee. Kolla in hennes blogg och uuuunderbara tavlor!


Debra lottar ut följande:


Emma firar sin 30-årsdag med att lotta ut följande:


Louise lottar ut detta:


Tonya har oxå blogcandy:Kerry lottar ut följande:


Även Shannon har en blogcandy:


Sonia lottar ut följande:


Kolla in Susies generösa candy:


Karen lottar ut ngt riktigt maffigt!


JayJay lottar ut följande:Sam lottar ut följande:


Jeanette lottar ut stämplar:


Kalligrafi -

- det är det jag ska pyssla med i helgen.
Vann för ett bra tag sedan ett presentkort på en kurs hos ett studieförbund. Vill inte boka upp mig på ngn mer kvällskurs och har därför siktat in mig på en fortsättningskurs i kalligrafi som går över en helg. Det krävs övning, övning, övning... och nu var det ett tag sedan jag just övade så en fortsättningskurs sitter aldrig fel ;-)
Så imorgon och på söndag mellan 10 och 14 kommer jag att öva :-)

Visar ett kort jag gjorde till Per o Sussie för ett tag sedan när de firade födelsedag gemensamt.
Blev väldigt nöjd med kortet. Var ju på stämpelmara innan och var såååå sugen på att använda denna härliga WS-stämpel men ville ju inte visa den för Sussie så det fick vänta.
Visst är väl texten lite fyndig ;-)

Stämpel: Whipper Snapper färglagd m distresser
Övrigt: Knappar, band, brads, metalltråd, dymotext, QK Chocolate och QK Dragonfly.Även insidan blev dekorerad denna gången.

Stämplar: Easer och Grunge collection

Mitt bidrag till...

... Kortmakarens tävling ser ut så här.
Kortet skulle gå i färgerna rosa, brunt och vitt och endast Kortmakarens stämplar fick användas.

Stämplar: Kortmakaren färglagd m distresser
Papper: Maja design
Övrigt: Blommor, halvpärlor, band, pappersfjäril o CB alfabeten

Trött efter...

... en dag på mässan.
Jag, Sussie och Marie var på scrap- och stämpelmässan i Göteborg idag. Verkar som att vi valde rätt dag att åka dit för det var inte så där jättemycket folk. Det fanns verkligen möjlighet att titta runt på allt, men man blir ju trött ändå ;-)
Träffade lite kändisar bl a Catrin, Viveka och Ingela - kul att ses tjejer!
Känner mig nöjd med mina inköp. Har länge (ung ett år tror jag...) tittat på Spellbinders och nu hade jag bestämt mig för att investera i såna. Jättekul men "mattan" man behöver var slut :-( så jag kan inte testa dem ännu men Sofia på Pysselmyran trodde hon hade hemma inom ngn vecka så jag får beställa av henne.

Här ser ni mina fynd :-)

Papper från Inkido, pappersrosor, 3 dies, Perfect Pearls och Grungeboard.


Spellbinders Nestabilities, blending foam, EZ-foam, stämpelrengöring och några stämplar.

En stjärna...

... är ett kort som jag gjorde till Stämpelstafetten i november. Det var en utmaning där jag skulle använda formen stjärna. Själva kortet fick vara kvadratiskt men i övrigt inga kvadrater. Rektanglar fick man använda men inte hjärtan, kvadrater, cirklar och trianglar vilket var de andra i lagets former.
Detta var en svååår utmaning. Har använt väldigt starka, vågade färger utefter det blommig papperet. Efter ett tag insåg jag att det var cirklar inne i blommorna.... shit oxå... fick dölja dem, tillika den orangea färgen.... hmmm... Jag körde iaf på och blev nöjd på slutet.

Tyvärr tog mailet med hela lagets bidrag en omväg i Cyberrymden på ett dygn ungefär så vi var aldrig med i denna utmaningen :-(

Stämplar: Doodle Factory färglagd m distresser, 3D-lack på ögonen och Stämpelboden.
Övrigt: Band, punchinella, chipboard m 3D-lack och brad.Blev väldigt glad när Inkido visade upp mitt Scrappizbidrag i deras blogg! :-)
Det var det svart-vita kortet i tidigare inlägg :-)
Kolla in deras blogg - där finns mkt, mkt fint!

Sabina lottar ut väggord!TITTA på de detta nya stämpelset från Starving Artistamps! Är de inte ljuvliga? Ta chansen att vinna dem!


RSS 2.0