På Frändescrappen...

... förra lördagen, anordnad av de gulliga tjejerna Ulrika och Paula, gjorde jag ett julkort efter en skiss. Det skulle hållas "enkelt".

Stämplar: Buzzcraft färglagd m distresser och Karen Foster snapstamps (textstämplar)

Tack tjejer för ännu en trevlig träff hos Er! Det är alltid lika trevligt!

Lovade Catrin...

... som var lite nyfiken ;) att visa mina inköp och det är väl lika bra att lägga korten på bordet direkt. En hel del inköp har det blivit denna månaden...

Jag åkte till Håverud för att fotografera vilket var jättemysigt. Många fina motiv! (Även om jag höll på att svimma när jag fotandes näckrosor med teleobjektiv helt plötsligt i sökaren ser en orm komma simmandes mot mig - HJÄLP!)
Det var inte världens soligast dag direkt så jag måste åka tillbaka en sådan dag, helt klart.
När jag ändå var där ;) besökte jag också en jättetrevlig butik, Scrapbruket, där man skulle kunna gå runt i eeevigheter. Jag harvade runt ett bra tag ;). Måste väl erkänna att kombinationen besök på Scrapbruket - fotografera var planerad ;)

Spellbinders hade jag på inköpslistan (har insett hur mkt jag saknat runda... men inte längre) samt en MS kant+hörnstans - gillar den jättemkt! TH embossingfoldrar - behöver jag säga mer? ;)


Detta är stämplarna som jag köpte (det blev inte så många):


Papper behöver jag inga så därför köpte jag dessa ;) :

Uuunderbara block med papper och de i blå-grå nyans är som gjorda för mig :)
Billiga cardstock med annan, matchande färg på kärnan - de kan man nog göra mkt kul med! :D

På Frändemaran fanns Pysselakuten och Scrapbruket på plats och därifrån fick jag hem följande:

Det blev oxå fler cardstock med annan färg på kärnan.

Dessutom var jag ju på en träff i Nol som anordnades av gulliga Lina. Där fanns Scrap o Hobby på plats och där köpte jag följande:

Ytterligare spellbinders (hur klarade man sig utan dem??) och ett alfabete.

Från Frändemaran hade jag ytterligare ett stort paket med mig hem... ;)


Det var 2a vinsten i ett av de två lotterierna och DET vann jag! :D
Detta hittade jag inne i paketet:


Catrin - du vet vad som gäller ang kommentarer ;)

Med Panduros...

... sponsrade kit gjorde jag detta kort på scrapmaran i Uddevalla.
Alla fick samma typ av kit m papper och dekorationer och mer eller mindre av kitet skulle användas i utmaningen att skapa ett kort.
Inte riktigt mina färger, lite för mörkt o murrigt, men tyckte inte det skulle bli ngn riktig utmaning för mig om jag la till eget material så... jag använde enbart det materialet som låg med i kitet. Lade förstås till lim och stämplar ;). Jo, jag la faktiskt till svart och grön cardstock oxå för att det skulle bli liiite djup i kortet.


Stämplar: Tim Holtz

Kom på att jag glömt visa de vita kantarellerna jag plockade för ett par veckor sedan ;). Första gången jag hittar såna :DDuktiga Majamelon har en underbar blogcandy!

Shoppingen då?

Jorå, liiite blev det allt shoppat på mässan. Maja Design kom och levererade den nya julserien direkt till mässan, papperen var fortfarande varma från tryckningen ;). Så dem var jag förstås "tvungen" att köpa ;).


Det blev alltså Maja Design-papper och dessutom några andra papper bl a från Magnolia. En TH-mask, TH embossingfoldrar, en TH kantdie och en "huständsticksask" att dekorera.


Detta är de stämplar jag köpte, övervägande fr Vilda. Där finns flera jag suktat över men NU är de mina :D. Det blev oxå en grattisstämpel fr Tingtura och en allt-i-allo-man-stämpel fr Prickiform. HAN blir nog användbar ;). Men tänk bara, jag vet inte om det syns men han arbetar i trädgården, snickrar, spelar fotboll, spelar golf och säkert ngt mer som jag missat nu men ni förstår att han blir "användbar" ;)

Nu ska jag hoppa is äng för imorgon blir det stämpelmara i Frändefors - ska bli SÅ kul!

Usch så bra...

... jag INTE är på att uppdatera bloggen. Det känns som den fått ligga i stå ganska länge nu :(
Jag har dock jättemkt att blogga så det är väl bara att mana på mig själv och uppdatera istället, det är ju mkt roligare att besöka den då, eller hur ;). Ursäkta att jag varit så ouppdaterande :(

Nu har det varit mkt träffar på sistonde. Jag vill börja med att visa lite av vad jag gjorde på Uddevalla Scrapmaraton sista helgen i augusti. Vi startade redan på fredagen kl 17, var hemma o sov en stund på natten och fortsatte hela lördagen. På lördagen var det samtidigt en scrapmässa - allt anordnat av Creativica på Folkets hus. Jag hoppas det gick bra med mässan, det var iaf en hel del folk de gånger jag var där och "tittade" (ok då... liiite shoppade jag oxå ;)  ) även om det tunnade ut senare på eftermiddagen.

Detta kortet gjorde jag till Berit, tycker det passade henne :). Gjort utefter en skiss.

Stämplar: Prickiform färglagd m distresser och Inkido textstämpel.
Övrigt: Blommor, blad MS-punch, cirklar Spellbinders och glaskulor som badskum.

Och kan ni tänka er? Jag VANN med detta kortet! Yippie! Inte vilket pris som helst, en bunt m Maja Design sommarpapper :D


Sen gjorde jag detta kortet. Temat var "Höst" - papper o stämplar skulle "andas" höst. Dessutom var man tvungen att ha med spets och knapp/ar.


Stämplar: Maskat från InkyWings och Magnolia färglagd m distresser och Easer textstämpel.
Papper: Maja Design.
Övrigt: Spets, miniknappar m floss.

RSS 2.0