Orustscrap igår!

Trevligt som vanligt. Jag o Sussie åkte dit och vid bordet hade vi bl a ett gäng härliga "Cuttlebug-kompisar" ;-) - de hade iaf "Cuttlebug-färgade-linnen". Många skratt under dagen blev det!
Tack Karin, Emelie, Sofia och Maria för trevlig och bra arrangemang!

Idag hade jag sovmorgon - var det tänkt..... Blev uppringd och fick frågan: "Kan du jobba idag" - Vet ju hur svårt det är att få tag i folk nu på sommaren och jag hade inget särskilt planerat (vad jag kunde komma på) så det var bara att hoppa upp ur sängen och ge sig iväg till jobbet.

Har inte hunnit fota det jag gjorde igår på träffen, istället får ni se ytterligare ett alster från Kortmakar-träffen.
Ett beställningskort - dopkort till lille Walentin.
Detta kortet gjorde jag i utmaningen:  Stämpla bokstäver - gör ett kort eller en LO där du använt alfabetsstämplar.
Stämplar: Magnolia färglagd m distresser, Inkido och magnetstämplar.
Papper: Inkido
Övrigt: CB emossingdie, band och brads.

Kan ni tänka er - jag VANN i denna utmaningen OXÅ!!!! På röstning!!! Yippie så glad jag blev!!! :-)  :-)
Jag vann dessa stämplar:Detta var oxå grejjer jag fick som fanns i väskan på vägen hem :-)

Har ni sett här? Stämpelboden lottar ut stämplar!

Nu har dagarna...

... rullat på snabbt igen. Än en gång har det gått lång tid mellan uppdateringarna.

En del har dock hänt. Jag o Sussie var på Kortmakarens mara 6e juni - mkt trevligt! Jag hann med många kort, hela sju stycken! Rekord alltså!
Sen blev jag sjuk... varit riktigt krasslig... tråkigt eftersom jag missade de första dagarna på silversmideskursen jag skulle på. Varje år i juni går jag på en 10 dagars silversmideskurs på Billströmska Folkhögskolan på Tjörn - det är mkt trevligt och kul. Men i år missade jag som sagt var de första två dagarna och jag var inte helt återställd förrän på söndag, dvs jag hade fyra dagar på kursen då jag verkligen gick på halvfart.
Hann/Orkade inte med det större projekt jag hade planerat göra på kursen utan jag gjorde lite mindre projekt. Visar en annan dag vad jag gjort.

Nu är jag iaf back in business. På lördag blir det Orustscrap med Sussie samt några till misstänker jag ;-) - ska bli kul!

Fått lite bakläxa... Jag berättade ju i förra inlägget att jag vann korttävlingen på Stämpelbodens mara men vad vann jag? Jo, jag vann ett presentkort på 250 kronor - fortfarande oanvänt :-). Kände mig mätt på shopping så jag bestämde mig för att vänta med att shoppa upp presentkortet - kul att ha vid ett annat tillfälle :-).

Nu är det då dags att visa några alster :-). Har mycket på lager nu!
Tänkte först visa det jag gjorde på Kortmakarens mara. Jag kom alltså hem med rekordantalet sju!! kort!!! Dessutom så hade jag massor med vinster med mig hem! Helt otroligt!
Jag vann på röstning i två utmaningar och jag vann på lottning i två utmaningar! Dessutom lottades många närvaropriser ut oxå... oj, oj, oj.... den dagen gick jag verkligen plus ;-)

Stort tack till Kortmakaren och stort tack till alla sponsorer: QuicKutz, Prima, Petaloo, Reprint, Penny Black, YouDo, Ranger, Doodlebug och Hero Arts.

Först ut är ett kort i utmaningen: "Papper ur påsen". Vi fick en välkomstpåse med papper, stämpel, die och lite dekorationer. Papper ur påsen skulle användas till denna utmaning med temat: Sommar, sol, semester.
Initialt hade jag texten sommarhälsningar på kortet men ändrade till Krya på dig då jag hade ett beställningskort. Jag hade det lite i bakhuvudet när jag gjorde kortet ;-)

Stämplar: Skogstokiga förglagd m distresser. Textstämpel fick jag låna av Louise,
vet tyvärr inte var den härstammar från.
Övrigt: Band och bradsMed detta kortet vann jag, genom röstning, trädstämplarna från Hero Arts. Visst är de söta!


Nästa utmaning bestod i att göra ett kort i otraditionell vikning.

Stämpel: Skogstokiga färglagd m distresser.

I denna utmaning vann jag följande på lottning.


Kortmakaren hade precis släppt ett gäng stämplar. Vi fick en sådan i välkomstpåsen och en utmaning bestod i att göra ett kort eller LO med ngn eller fler av dessa stämplar.


Stämplar: "Solen" och larven är två av de nya stämplarna
Papper från välkomstpåsen.

Även i denna utmaning hade jag tur och vann lottningen - alla de nya stämplarna!!!


Nej, nu får ni inte se fler kort idag - jag måste ju spara några oxå ;-)

I lördags...

... var jag på stämpel- och scrapmara i Alingsås som Stämpelboden arrangerade. Mkt trevligt!
Gjorde bl a detta kort till en tävling. Temat var sommar och kortet skulle innehålla minst en av Stämpelbodens stämplar. Jag vann denna tävlingen! Hur förvånad och glad blev jag inte då på en skala? Jo superduperglad!!! Yippie!!!

Stämplar: Stämpelboden. Färglagt m distresser

RSS 2.0