Altrade julklappar

Ingela och Berit är systrar och sen vi var barn har vi alltid bytt julklappar. Än idag köper vi ngt litet till varandra, det är en kul tradition som hänger kvar.

I år ville jag göra var sin anteckningsbok till dem.
Först kommer Berits bok, fram- och baksida och sen Ingelas bok. Har varierat färger men i övrigt är de ganska lika.


Stämplar: Tim Holtz
Papper: Maja Design
Övrigt: Texi i QK Washington

I övrigt är min dator fortfarande "sjuk" så jag är liksom bortkopplad från omvärlden...
Jag håller tummarna för att den ska bli frisk snart...

Ännu mera...

... blogcandy. Denna gång hos Camilla som jag ofta är inne och hälsar på. Hon är så duktig och ger mig mkt inspiration :-).

Även Ewonne har en blogcandy hos sig. Kika in där oxå! Där finns oxå mkt fint :-)


I övrigt så blir det inte så mkt bloggbesök för tillfället. Min dator har fortfarande ett elakt virus och jag har själv kraftiga symtom av sjukdomen datorabstinens... :-(. Jag hoppas det snart löser sig utan för stora ingrepp och förluster...

Bloggcandy x flera

Har hittat en massa bloggcandy och det är ju alltid kul :-D


Bettans pysselblog lottar ut ett välfyllt paket.


Inkidos nya vårkollektion papper. Fler nyheter lär vara på gång! Titta in i deras blogg!


Scraphorse har oxå en stort paket att lotta ut.

Juletiketter...

... inspirerade av Jorie. Hon ger mkt inspiration så kika in i hennes blogg där hon oxå har en semestertävling just nu.


Etiketterna är gjorda med distressdynor, vatten, svamp. Även sprayat glitter på några. Träden är embossade i koppar.


Stämplar: Stämpelboden, Magnolia


Var med i en julklappsswapp på Hobbyhuset och där fick jag denna hÄngelstämpel som funnits på önskelistan länge :-)


I övrigt är min dator fortfarande sjuk :-( men datordoktorn Per har hittat viruset som datorn blivit sjuk av :-). Nu håller jag tummarna medan jag väntar på om han kan hitta ngn medicin oxå, så att han kan bota den.
Kan inte använda datorn nu och det är lite besvärligt tycker jag.... Jag inser hur beroende jag är av den nu när jag inte har den, till allt!

Gjort ett bidrag...

... till Motivets skisstävling. Fick hem denna stämpeln häromdan och jag tycker den är så vacker :-).
Kortet blev väldigt likt skissen :-).Stämpel: Motivet färglagd m distresser
Papper: Maja Design
Övrigt: Text i QK Chopsticks och halvpärlor

InkyWings...

... har en jullovstävling som jag deltar i där sista dagen är idag.
Jag beställde ett tävlingskit och med detta kit följer fyra delmoment, olika kort som ska göras. Endast det som finns i tävlingskitet får användas. Man får dock lägga till vitt papper att stämpla på, färger, lim etc.
Jag tycker det är väldigt kul att skapa utifrån material jag ej valt själv, men ibland svårt, som i detta fallet... Jag fick papper och dekorationer som jag definitivt ALDRIG skulle valt själv... Möjligtvis skulle jag valt en del av produkterna men då hade jag behövt andra "tillbehör", inte den kombinationen jag fick... Så liiite jobbigt har det allt varit.

När jag skulle ladda upp mina bidrag så gick datorn och blev infekterad med ngn hemskt jobbig mask.... så nu är den under påseende.... Så jag fick ta med mig kamera och grejjer och lyckades hitta en dator med bildbehandlingsprogram på jobbet så jag kunde ladda upp mina kort. Skönt att det fungerade :-)

Så här såg tävlingskitet ut. Två julstämplar, papper - cardstock o mönstrat, dekorationer - band (tre sorters), biljetter, filtblommor, löv, knappar, brads, chipboard... (pust så jobbig....har fortfarande ej använt den ;-).... ), blingstenar, tag och rub-ons.


Vad har jag då åstadkommit? Jo, i de olika momenten har dessa kort kommit till:

KORT 1 - MÅSTE använda blommor, ha med ordet God Jul och använda minst tre mönstrade papper.
               - FÅR INTE använda brads, utgå från en kvadrat eller använda stickers/thickers/chipboardbokstäver.

Gjorde ett rektangulärt kort. Två stämplar, granarna o tomten (stämplad m Watermarkdyna) i bakgrunden (det var de stämplar jag fick med kitet). Filtblommor, knapp, band o biljetter. Granarna är stämplade på tre olika mönstrade papper varav en av granarna är stämplad på samma papper som det i bakgrunden.

KORT 2 - Helt valfritt

Använde en annan IW-stämpel och stämplade med hjälp av tekniken falsk akvarell (tycker om den tekniken, tycker det blir så snyggt!!). Använd fram- och baksidan av ett mönstrat papper, biljett och band. Stansat ut bokstäver (CB Harmony) i samma mönstrade papper)

KORT 3 - Skapa ett julkort

Här har jag stämplat tomten o embossat med rött. Den övre tomten sitter på 3D-kuddar men det syns dåligt :-(. Två mönstrade papper, biljetter färgade m dynor, brads o band.

KORT 4 - Här skulle man skapa ett kort utifrån en skiss

Här hoppade jag över stämplingen. Använde en rub-on på mönstrat papper som jag satte text i (CB Typewriter), stansade ut en blomma i samma mönstrade papper som bakgrunden och använde blombandet.


Av bara farten blev det ytterligare ett kort i kategorin Helt valfritt.

Stämplat tjejen direkt på mönstrat papper. Satt blingstenar på vingarna, 3D-lack på håret (syns väl knappt här....) och ett band runt. Stanast ut grattis i QK Chocolate.

RSS 2.0