Födelsedagsswapp...

... det är kul! :-D Har aldrig testat detta tidigare men har nu gått med i en sån swapp på Hobbyhusets forum.

Vi är 12 personer som har fått/tagit var sin månad (födelsedagen) och så skriver man en önskelista vad man önskar sig på födelsedagen. Den som fyller år blir sen uppvaktad av de andra i swappgruppen.

Nu, februari månad - 28e, var det min tur. Ni som känner mig vet ju att jag inte fyller i februari men "min" födelsedag var upptagen så jag fick lov att vara med på min namnsdag istället.
Sista veckan har det droppat in paket nästan varje dag o idag "fick jag lov" att öppna. Detta är JÄTTEKUL!!! Att bara få en massa paket så där från personer jag inte känner egentligen, och bara pysselrelaterat... Dessutom på min namnsdag! En sak är då säker o det är det att jag har aldrig blivit uppvaktad så mycket på min namnsdag.

Vi har aldrig firat namnsdag i min familj, förutom min systers då... Hon heter Eva som andra namn och eftersom Eva innfaller en mkt speciell dag på året ;-) kommer alla ihåg att de ska gratta henne på namnsdagen.

Så här såg alla paketen ut... för att inte tala på så många söta kort jag fått...
image197

och nu är de öppnade...
image198

Det är mkt dekorationer som blommor, band, färgade säkerhetsnålar och brads samt mönsterpapper. Dessutom har jag fått flera filurstämplar och en jättesöt vårstämpel. En Sticklesflaska och fem Promarkers fick jag oxå till min samling men tyvärr var två av dem dubbletter. Det är nog inga problem, jag kan kanske byta eller om jag säljer dem o köper två andra färger istället.

Här  kommer lite fler bilder


Nu har jag blivit uppvaktad men jag tycker det är minst lika roligt att köpa presenter till de andra. Kul att leta efter ngt man tror passar personen i fråga.

På lördag ska jag o Sussie på stämpel- och scrapträff i Lindome och det ska bli SÅÅÅÅ kul. Det var så längesedan vi var på en träff nu. Dessutom är det CyberCrop fredag till söndag på Hobbyhusets Forum så jag får se vad jag hinner av det - men..... jag är ju riktigt lååångledig nu.... Ska inte jobba förrän onsdag = fem dagar ledigt... yippie!!

Nu är det verkligen läggdags men jag var tvungen att lägga in dessa bilder först. God natt!

Ytterligare...

... ett kort jag gjort för ett bra tag sedan.
image196
Stämplar: Pysselmyran. Färglagt med akvarellpennor.

Nu var det läääääääääängesedan...

jag uppdaterade här i bloggen. Har inte så mkt nytt att komma med nu heller men lägger upp ett par äldre kort som inte tidigare är visade här.

image194
Stämplar: PSX och Inkido.

image195
Stämplar: hÄnglar och Inkido.

Annan rolig post...

... jag fått i brevlådan är dessa Inchisar som oxå är från en swapp jag deltog i på Stämpelsnack.
Jag gjorde alltså 12 stycken. Fyra olika till två personer och fyra till mig själv. Ni ser mina i ett tidigare inlägg.
Dessa har jag fått av creamaria (de fyra "art-arna"till vänster) och Inola (de till höger). Jag tycker de är kanonfina!!!
image193

Dessa var så hiskeligt roliga att göra. Elwa tipsade om att montera till en tavla och det tipset tänkte jag lyssna till. Men då behöver jag göra lite fler inchisar.
För att få större variation på dem försöker jag ordna en liknande swapp på ett annat forum men det visar sig att det inte finns ngt större intresse där, tyvärr :-(. De vet inte vad de går miste om ;-).
Men nu får jag alltså börja fundera på hur jag ska göra inchisarna som saknas till min tavla (som redan är inköpt). Det ska bli kul!

Dessa ATC...

... fick jag i retur på swappen på Stämpelsnack med tema kärlek. Visst är de söta!
image192

Sussie har fyllt år...

... och då gjorde jag givetvis ett kort till henne som blev så här. Försökt göra det färgglatt eftersom Sussie gillar glada, starka färger.
image191
Stämpel: hÄnglar målat med Promarkers och brilliance.

Har testat...

... ngt nytt. Att göra "Inches". Man gör små fyrkanter i 1 x 1 inch dvs 2½ cm. Det var Elwa som ordnade en swapp av Inches på Stämpelsnack. SÅÅÅ kul att skapa på denna lilla, lilla yta!! Temat var svart-vitt.
Så här blev mina.
image190
Stämpel: Stampers Anonymus


Jag valde att göra ett "pussel". Jag stämplade i svart o embossade med clear. Sen skar jag upp hela motivet i ett antal bitar o valde att behålla just dessa.
Jag har fått 8 st i retur. Ska fota o visa dem oxå.

Tema Kärlek...

... på Stämpelsnacks ATC-swapp anordnad av Kada.
Så här blev mitt bidrag. Till veckan väntar jag de jag får i retur.... spännande...
image189
Stämplar: Octoberstamps stämplat o embossat m silver.
Forma Hantverk.
Övrigt: Bakgrund embossat m cuttlebug. Hjärtbrad.

Gjorde två kort...

... till InkyWings bloggmara för ett tag sedan.

Utmaning 1 =  "Ett hjärta rött"
image187
Stämpel: InkyWings. Stämplad o embossat m clear. Färglagt med distress.


Utmaning 2 =  "minst 3 knappar"
image188
Stämpel: InkyWings. Stämplat m blått o embossat m clear.
Duttat på m brun distress.

Det känns som om...

... det var eeevigheter sedan jag uppdaterade. På sistonde har tiden bara runnit iväg... men nu äääntligen.

Idag var det snöoväder när jag vaknade, man kunde inte se långt... Men, när snön som skulle komma väl låg på marken så blev det en uuunderbar dag. Solen sken och jag är alltid lika fascinerad av hur tyst det blir ute när det snöat. Det är så underbart.
Jag tror oxå det är första gången jag uppskattade snöskottningen, snön var LÄTT! Annars är den alltid hiskeligt tung tycker jag.
Här är ett par bilder från promenaden jag gick, det är väl bara en tidsfråga innan snön försvinner igen... ;-)

image178
image179
image180


Fick ett roligt paket i brevlådan för ett par veckor sedan. Hade vunnit på InkyWings blogg. Kul!!!
image186

Lousievbg har utmanat mig.
Länka till den som utmanat dig. Berätta sju sanningar om dig själv. Utmana sju stycken i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till den du utmanat . 
Det var svårt att komma på... men nu har jag klurat lite ;-).

1 - Jag är väldigt godtrogen och tror alla om gott (=lättlurad...hi, hi)
2 - Har en förmåga att kunna tabba mig, och göra bort mig, i alla möjliga o omöjliga situationer - men jag bjuder gärna på det ;-)
3 - Jag är en bra förhandlare.
4 - Jag kan tala sindebele som är en dialekt/variant av zulu. Har bott o arbetat för Röda Korsets Ungdomsförbund under 2½ år i sydvästra Zimbabwe i mitten på 90-talet. Har dock inte så stor användning för min sindebele idag *ler* - så jag har glömt en del.
5 - Har alltid haft en dröm om att hoppa tandemhopp med fallskärm. Vad väldigt nära min dröm en gång då jag var en av fem personer som deltog i utlottningen av två tandemhopp.
6 - Som 14-åring gick jag en kurs och vävde mitt eget tyg till Bohusdräkten... får väl tillägga att jag fick en del hjälp... ;-). Av de fyra meter kjoltyg som skulle vävas vävde jag ca 20 cm - resten vävde mormor åt mig - behöver jag tillägga att vilka de 20 centimetrarna jag vävt själv är syns tydligt ;-).
7 - Jag är fruktansvärt envis och har jag bestämt mig för ngt har jag hiiiskeligt svårt att ge med mig. På en resa till Polen för ett antal år sedan övertygade jag och dirigerade mina sju reskamrater åt helt fel håll i Warsawa eftersom jag var säker på att det var åt det hållet vi skulle gå. Jag fick snällt följa med dem åt helt motsatt håll när jag till slut insåg att jag hade fel... vilket de försökt berätta för mig från början...

Jag ser att många redan har gjort utmaningen men jag utmanar:
Susanne  
Sassa  
VeronicaP  
Åsamia  
Kada  
Cia  
Kicki  RSS 2.0