ATCer från Holland...

... har anlänt hit istället för de jag gjorde. Fina, eller hur?

image245

Ett bra-att-ha-kort

image244

Det sista paketet...

... i födelsedagsswappen på Hobbyhuset kom för ett tag sedan. Det ordinarie försvann på posten o vi avvaktade i förhoppning om att det skulle dyka upp men så'n hög förhoppning skulle man givetvis inte haft ;-)
Men den som väntar på ngt gott... titta så goda saker jag fick i det nya paketet som skickades... :-)
image243

Ett kort utan stämplar...

...blev så här. Vad fel det känns att göra ett kort utan att stämpla...
image242
K gjort i mönstrat papper med en mall från Basic Grey.
I övrigt finns där QK (swirlar, kryss, bokstäver) och Cuttlebug (hjärtan o emboss på bokstaven).

Det blev tre gratulationskort...

... i Cybercropen.
Detta kort är gjort i utmaningen där man skulle göra ett kort med minst ett stämpelmotiv och stämpeln/arna ska täcka minst 25% av kortet.
image239
Stämplar: hÄngel, färglagd m distresser. Hjärtan i olika storlekar från hÄnglar
till bakgrunden, en swirl från Autumn Leaves och embossad
grattisstämpel från Octoberstamps.

På nästa kort skulle det finnas ngt embossat. Antingen m pulver o fön eller torrembossat. Eller så kunde man ju kombinera teknikerna ;-)
image240
Stämplar: Octoberstamps o hÄnglar, färglagt m distresser. Båda motiven stämplade
m svart o embossat m clear.
Papper:
Maja Design
Övrigt: Blommor, brad, band från Dekorera Med Mera o torrembossat
hjärtan med Cuttlebug.


Detta kort är gjort efter skissen som man kunde vrida o vända på om man ville. Men det ville inte jag ;-)
image241
Stämpel: hÄnglar, färglagt m distresser.
Papper: Basic Grey
Övrigt: Swirl, brad, band.

CC på Scrappiz...

... har det varit hela påskhelgen. IDAG hade jag äntligen tid/möjlighet att vara med.
CC står för CyberCrop o är som en scrapträff på nätet. Man får en massa utmaningar som man ska skapa utefter. Jättekul!!
Idag flöt det på riktigt bra för min del. På sex timmar gjorde jag sex kort!!! Jag är jätteimpad över mig själv ;-)! Jag hinner ju i bästa fall med ett kort på den tiden ;-)
Detta kort gjorde jag i utmaningen där man skulle göra ett kort i gult. Gult skulle ta överhanden men lite av ngn/ngr andra färger fick förekomma.

image237
Stämpel: Hero Art, färglagt m distresser.
Övrigt: Torremobossat hörnet o färgat in med watermarkdyna.

Ett kort i utmaningen att skapa i svart-vitt. Motivet fick ha färg men det hoppade jag över. Tycker det blir så grymt snyggt med enbart svart-vita kort.
image238
Stämpel: Vet ej märket (har köpt på Tradera). Men det är en stämpel m två
motiv bredvid varandra. Här har jag använt det ena motivet i botten
o satt en del av det andra motivet m 3D-kuddar som "spotlight" ovanpå.
Papper:  K&Company
Övrigt: Brad

Bara en vecka kvar...

... till Nordiska Stämpel- & Scrapmässan i Göteborg. Det ska bli så kul. Vi blir full bil ner - Benita, Marie, Lilian, jag o ev Marie-Louise.
massagoteborg08.jpg

Återigen ett paket..

... i brevlådan idag. Kul... speciellt då jag är hemma o inte jättepigg. Förkyld, urtrött, lite hostig o halvdöv då det slått lock för bägge öronen. Kurerar mig med C-vitamin o vila.
Detta paket kommer från Min Hemliga Vän (MHV) på Hobbyhusets forum. En swapp ("bytesgäng") som jag är med i för första gången. Alla som anmält sig har fått en lottad hemlig vän som man ska köpa ngt, värde ca 50kr, till. Jag vet alltså inte vem jag fått detta av men det var VERKLIGEN ngt jag ville ha.
En QK lövdie, verkligen ngt jag önskar mig och mini-öljetter vill jag gärna testa men har inte hittat dem till försäljning ngnstans. Dessutom fick jag blommor i härliga dova färger. Kul med paket!!! TACK!!!!
image236

Gardell i lördags

Här är några bilder från föreställningen med Jonas Gardell i lördags. Som jag skrivit tidigare - han är kanonbra!!!

image231
image233

Nya ATC-er...

... har jag gjort till en swapp (byte... det är väldigt mkt svengelska i denna värld ;-)  ) med Holland på Stämpelsnack.
ATC (Artist Trading Card) är alltså kort som görs i en bestämd storlek. Man kan byta dem eller ge bort dem. De får inte säljas. Jag har gjort åtta ATC som ska skickas till Holland och jag kommer att få åtta olika i utbyte. Jag gjorde mina likadana förutom att den gröna botten blev i olika nyanser.
image230
Stämpel: Hero Arts, målat m distresser samt 3D-lack på andra blomman (syns dåligt)

Kurs i distressmålning.

I lördags var jag ju på kurs i distressmålning för Linda Muhr anordnat av Paula, Dekorera Med Mera.
Här kommer lite bilder från kursen:
image219Linda visar intr kursdeltagare.
image220
image221Vårt flitiga bord;-)
image222
Vi hade liiite svårt att få med oss Lilian hem ;-)
image225
Linda slår ett slag för Distressdynorna o bl a Paula lyssnar intresserat.

Här är kortet som jag åstadkom. Även insidan är dekorerad ;-). Kan inte ta åt mig mkt ära för kortet, annat än målningen - det är en ren kopia av Lindas kort. Trots det känner jag mig mkt nöjd... ;-)
image228
image229
Stämpel: hÄnglar
Papper: Maja Design (förstås) från Dekorera MedMera.

Igår var det fullt upp!

Först var jag o Benita o Lilian till Färgelanda. PaulaDekoreraMedMera hade ordnat en distressmålningskurs med Linda Muhr. Det var riktigt, riktigt soligt o vi var supernöjda alla tre - ... det var nog resten som var där oxå misstänker jag... ;-). Nu gäller det bara att öva, öva, öva o åter öva. Ska snart visa kortet jag gjorde - saknar dekorationerna... men igår när jag kom hem hann jag inte. Tänkte göra det idag.

Dagen fortsatte nämligen med att jag o Marie-Louise såg Jonas Gardell i föreställningen "Tillfällig gäst i ditt liv". Men det var rena rama turen att vi inte missade alltihop. Det var nämligen så att tidpunkten för föreställningen var ändrad från 20.00 till 17.00 och det var som sagt var rena rama turen att Marie-Louise kollade upp det.
De har annonserat med försäljningsannonsen i Bohusläningen och där står det bara "obs!! tiden". jag har definitivt trott att det var en x-tra föreställning kl 17. Det stod inget i annonsen om att det var ändrad tid eller att de kunde kryssat över den ursprungliga tiden t ex.... MKT dåligt tycker jag.

I vilket fall som helst var föreställningen HELT svueräntoppenbra!!! jag skrattade nästan konstant i TVÅ timmar (vilken energi han har!!!) och hade hiskeligt ont i magen efteråt.
Tips - har du chansen - se föreställningen!

Ett "bra-att-ha-kort"...

...som jag oxå gjorde till Hobbyhusets CC förra helgen.
image218
Stämplar: Inkido o Octoberstamps

Förra helgen...

... var det ju mkt som hände samtidigt. Hobbyhuset hade CyberCrop men jag kunde bara spendera en liten stund på söndag till detta. Gjorde två bidrag som jag kan visa nu. Ett grattiskort:
image217
Stämplar: Landstoken (bubben), Skapa (paket) men ballongen vet jag inte...
Små bokstäver är SnapStamps och de större är MM Evolution magnetstämplar.

I fredags...

... fick jag ytterligare en namnsdagspresent på Hobbyhusets födelsedagsswapp. Fröken Svår skickade mig detta, tyvärr är kortet suddigt *skäms*........
image216
Tuffa band samt brads. För att inte tala omdet fina bokmärket!

Jag vann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

med det sista kortet jag gjorde. Det var Inspirationshuset som behövde kort av sina nya stämpelmotiv till kommande mässa. Vinsten var hela kollektionen av stämplar, 13 st, - kan ni tänka er att jag vann!! Det var SÅ många fina kort med som tävlade men JAG vann. Åh så glad jag blev!!!
Tyvärr är bilden dålig för jag var ju tvungen att fota sent i dåligt ljus men ni får väl åtminstonde ett hum om hur kortet ser ut ;-).
image215
Stämplar: Inspirationshuset samt snap-stamps bokstavsstämplar.
Papper: Maja Design.

Äääntligen...

...ramlade det ner ett mynt i hjärnan på mig ;-).
På träffen i Lindome visade Sara hur man skulle måla med distresser. jag har ju använt dem ett tag nu o målat o målat men tycker det är svårt. Har försökt att läsa olika "expertinstruktioner" men det har inte hjälpt mkt .... Men NU hände ngt! Nu krävs förstås övning, övning, övning o åter övning men.... det är ngt som klarnat ;-)
Av motivet jag målade kom detta kort till - en skisstävling.
image214
Stämplar: hÄnglar målat med distresser ;-), samt bokstavstämplar.

Kortträff i Lindome igår lördag!

Här kommer några bilder från träffen. Jag hade verkligen kul, många trevliga människor och nu när vi varit på vågra träffar känner vi ju igen en del oxå ;-).
Jag var verkligen urkass på att fota igår måste jag erkänna... det bidde inte många kort :-(. Men här är iaf tjejerna vid bordet. Sussie - många järn i elden som vanligt ;-)  , Viveca - ett kort fångat utan hu'vet på sné ;-), Karin - fullt koncentrerad på skrivandet och Marie med sitt favoritverktyg - skalpellen ;-). Catrin var tyvärr "ute o sprang" det tillfället jag behagade plocka fram kameran så henne har jag inte lyckats fånga :-(
Marie demade oxå hur man gör en canvas - hon är SÅ duktig!Jag åstadkom fyra kort på träffen, ungefär vad jag brukar hinna med - jag är ju så lååångsam... ;-).
Detta kortet var tänkt till tävlingen "grattiskort" men som vanligt.... tiden rann iväg så det hann jag inte. Istället använde jag den till tävlingen med tema djur/natur ;-) - tur jag valde firren som motiv från början ;-).
image212
Stämplar: Arkivet, InkyWings och Hero Arts (bakgrunden).
Firrarna målade med Promarkers o Tildapennor.

Vi fick en spännande "godispåse" när vi kom. Däri låg bl a en stämpel från Arkivet tillsammans med en utmaning. "Använd stämpeln på ett kort med ett annorlunda format och färgen rosa ska finnas med."

image213
Stämplar: Arkivet samt bokstavsstämplar. Embossat med Poly Sparkle.
Övrigt: Band o öljett.

RSS 2.0