Vem vill missa...

... detta härliga bloggcandy som Creativica lottar ut i samarbete med Maja Design??!Vi vill sprida informationen om oss och om vårt härliga ScrapEvent i april! Du behöver inte själv komma för att delta i candyn, men hjälp oss att sprida informationen om ScrapEvent Uddevalla 2012.

Vad kan du vinna – jo HELA KITTET av kommande Maja Design-kollektionen som kommer längre fram i vår! Den ligger i skrivande stund på ritbordet så vi får hålla oss tills tåls ett tag men vi lääängtar… Vi kommer också lägga till dekorationer etc.


Nu var det...

.... ett tag sedan jag bloggade. Det har varit mer än fullt upp på jobbet ett bra tag nu och något måste ju bortprioriteras.
Nu hoppas jag att jag är på banan igen :)

Vill visa ett kort jag gjort för Creativica - ett grattiskort.
Jag har länge tänkt göra ett sånt här kort men det har inte blivit av. Jag har använt en genomskinlig kortbas, ungefär som overheadpapper (fast sånt finns väl inte nu för tiden?). Har stämplat snöflingor med vit dyna på kortbasen. 
Jag är nöjd med kortet och jag ska definitivt göra fler varianter med genomskinlig kortbas! Kul! Stämplar: Maja Design och PaperMania DoCraft Chatsworth Vintage Collection
Papper: Genomskinlig kortbas "overheadpapper" och K&Company
Verktyg: Spellbinders

Bloggcandy!

Rimna, en av mina favoritkortmakare, lottar ut en fullproppad gottepåse och vinnaren dras den 11/2.


========================================================================

Även Pyssloteket bjuder på en bloggcandy - kolla in denna bilden! De drar en vinnare 29/2!


RSS 2.0