Två grattiskort

Det första är "bonuskortet" jag gjorde av materialet jag fick i kortmaterialswappen av Iddegirl. Har ju inte kunnat visa det tidigare för jag skulle ge bort det till Ingela som fyller år idag (igår...) - 21 april. Jag tycker kortet passade så bra - det ser ut som hon som barn;-). Grattis Ingela!!
image271
Stämplar: Kid fr Alota färglagd m distresser, Easer, see D's Inque boutique
och
 Autumn Leaves.

Det andra kortet är ett beställningskort - till en händig man vad t ex gäller snickeri o kakelsättning, som gillar sjö- o båtliv och som fyllde 60 år i helgen. Beställaren blev mycket nöjd - kul!! *ler stort*
image272
Stämplar: hÄnglar färglagd m distresser, Easer och Octoberstamps.

Jag har vunnit!!!!!

Igår vann jag en skisstävling på träffen och nu sitter jag o läser att jag vunnit en annan skisstävling med tema "Vår" på Hobbyhuset. Åh så KUL!!!! Nu bli jag snart riktigt mallig..... bara det inte går mig åt huvudet detta... *skrattar*.
Så här ser mitt bidrag ut:
image270
Stämplar: hÄnglar färglagd m distresser, vinge stämplad på mönstrat papper.
Övrigt: Öljetter, band, QK och "biljett" inpirerad av Åsamia

Min orkide...

... blommar om. Har aldrig lyckats med denna sorten tidigare men nu blommar denna om. Jättekul!!
image269

Igår var vi på stämpelträff...

... i Kungälv anordnad av Stämpelstudion. Mkt trevligt! Det var gott om plats att kunna bre ut sig lite - det tycker jag kan vara ngt av det jobbigaste annars.... att man inte riktigt kan bre ut sig som hemma vilket givetvis är FULLT förståeligt men... jag är ju ingen hejare att packa till träffar direkt.... TÄNK om man behöver ngt man har lämnat hemma... ;-).
Ngt som var riktigt annorlunda och kul var att det var så måååånga kortmakare på träffen. Det är första träffen jag varit på där det varit den "proportionen" vad gäller kortmakare/scrappare. Det är inte ovanligt att jag sitter ensam och gör kort ;-)
I vilket fall som helst så slog jag nog rekord i antal gjorda kort på träff!! Då menar jag inte att jag gjorde många kort.... jag åstadkom två stycken.... samt att jag påbörjade ett tredje... (på 12 timmar....)
Det ena jag gjorde var till skisstävlingen som jag VANN!!! Yippie!!!! Helt otroligt faktiskt - det var SÅÅÅÅ många snygga kort och LOs så jag konstaterade snabbt att "här har jag inte en chans" men så hade jag det ändå!! Jättekul!!! Vann ett presentkort hos Pappersbiten. Det gjorde jag slut på direkt.... det var ju inga större problem direkt ;-). Tyvärr kan jag inte visa kortet här.... ngn som inte bör se det ännu brukar kika här ;-). Men ni ska få se det sen när det är fritt fram ;-).

Istället får ni se kort nummer 2 jag gjorde. Det är en beställning jag fått på ett dopkort till Nora och det fick gärna gå i färgerna rosa och brunt. Det blev så här:
image268
Stämplar: hÄnglar och Inkido, färglagt m distresser.

Kort till en ornitolog!

Så här blev kortet som Per fick när han fyllde i påskdagarna. Han är ju ornitolog oxå så jag tyckte motivet var passande.... även om det väl inte direkt är hönstuppar han ser i sin kikare... möjligtvis orrtuppar.... Hjälp vad "klagomål" jag kommer att få av en viss person på den benämningen... det heter säkert inte så, men ni hajjar väl vad jag menar? Det är ju det viktigaste ;-)
image267
Stämplar: Tupp från hÄnglar färglagd m distresser och cirkel
från see D's, Inque boutique
Övrigt: Vinge stämplad på mönstrat papper, brun/vit-rutigt band.

Var med i en kortmaterialswapp...

... på Hobbyhusets forum. Anmälan och sedan blev man tilldelad en person man skulle skicka material till. Materialet ska räcka till två kort. Korten ska sedan givetvis visas upp.

Detta fanns i kuvertet jag fick av Iddegirl. En massssssssssa härliga papper, två kortstommar och en hel del dekorationer. Definitivt en utmaning, men rolig sådan, då det fanns mkt dekorationer av typ jag inte direkt gillar... Först var jag alltså extremt skeptisk ;-) men jag blev jättenöjd med korten, även drakkortet trots att "draken" var den dekorationen jag var mest "rädd för" ;-)
Så ett stort TACK Iddegirl för utmaningen!
image264

Tyvärr hade stämpeltrycken kletat av sig så de kunde jag inte använda. Istället använde jag två egna nya stämplar. Filuren som jag fått och ett Kids som jag köpte på mässan i gbg. Jag tycker han passade så bra tillsammans med draken. Av ngn määääärklig anledning blev det ett 5-årskort..... Vem i hela friden kan få nytta av det...... jag har det då inte..... har stansat ut bokstäver o lite annat från papperen jag fick.
image265

image266

Det blev ytterligare ett kort - ett bonuskort (det fanns ju så mkt material....) men det kan jag inte visa upp här ännu. Personen som ska få det är härinne o kikar ibland.... ;-) Så det kommer så småningom.... ;-)

Paket igår...

... för då fick jag ett roligt paket av min "hemliga vän" på Hobbyhusets Forum. Titta vad fina, och många, grejjer!! :-))
jag blev jättenöjd. Ska bli spännande att se vad min "hemliga vän" tycker om sina grejjer... ;-)
image263

Vad är en "hemlig vän"?? Jo, i slutet av månaden får man anmäla sig via mail till den som håller i det hela. Denna person lottar (på ngt vis...) ut den person man ska köpa ngt till - till ett värde av minst 50 kr. Man skickar sakerna och sen är det stora gissningsleken. Vem är vems vän?? :-) En bra ursäkt att få scrappingsaker till sig själv fast man satt ett köpstopp ;-)


Har ni sett stämplarna...

... hos Berta Stamps? Kolla där, det finns många söta o kuliga stämplar! :-)

Pysseldag idag!

Idag har vi suttit, Sussie, Marie-Louise, Benita o jag o kortat. Kan sitta på jobbet i en lokal vilket är kanonbra. Vi kan bre ut oss och när vi beställer lunch/middag (pizza är standard...) så behöver vi inte plocka undan utan har ett annat rum vi kan sitta vid.
Eftersom Benita fyllde år idag (hennes stackars man o barn kunde inte fira henne.... men hon fick gå lite tidigare så jag hoppas de hann fira henne en sväng på kvällen) så hade vi fixat en tårta som vi fikade på.

Sen när jag kommer hem o kikar in på Scrappiz så ser jag att JAG (helt otroligt JAG!!!!!!!!!!!) har blivit utvald i redaktionens gallerival på tema grönt. YIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är i ärlighetens namn alldeles chockad.............. Vilken grej!!! Vilken ära!!!!!!!!!!  SUPERTACK!!!!!!
Kortet gjorde jag till Cybercropen för ett par veckor sedan.

Boknörd?


Mina inköp på mässan:

Lite av varje blev det.
image253
Stämplar fr Magnolia, Pysselmyran, Stämpelboden och Easer. En stor retrostansblomma, chalks (har stått på önskelistan lääänge nu), ett par Dabbers (har aldrig testat på), två Distressrefiller, några dies både vanliga o emboss o kombination (den ska bli kul att testa...), brads OCH sist men inte minst - EN PERSONLIG STÄMPEL!!! med en lite firre på -  DEN var kul!På hemvägen var vi trötta ,nöjda o MKT glada. Men fram för allt tror jag vi var trötta.... Kolla in dessa bilderna ;-)
image254
image261image262

Mässa i söndags...

... var kul som vanligt. Sussie övergav mig (för Toronto.... vad är väl det mot en scrap- o stämpelmässa i Gbg??) men jag hade ju varit förutseende och har smittat ner flera kompisar på jobbet med stämpelsmittan :-) och DE ville med på mässa (första gången för två av dem o andra gången för de andra två).
Ryktet sa att det varit så otroligt mkt folk på lördagen så vi var väldigt glada att vi inte kom förrän söndag. Det som var slut, det var ju slut :-) - men visst fanns det grejjer kvar.......*dreggel*

Det blev tyvärr inte så mkt fotat - jag hade annat som engagerade mig.... men några bilder tog jag iaf på Ingrid som demade Chalks, brayade bakgrunder och gjorde bakgrunder med Alco Inks.
Här ser ni henne:
image246
image248

image252
Benita o Lilian tittar på. Sååå nöjd Benita är över att vara på sin första scrapmässa!! :-)

RSS 2.0