Ett vårkort...

... som jag gjorde i en utmaning på Scrap&Hobbys mara för ett tag sedan. Utmaningen bestod i att skapa fritt med VÅR i tanken och det andra kravet var att alster skulle innehålla tre metalldekorationer. jag har använt brads, en liten fjäril jag fick av snälla Marie och häftklamrar som jag satt fast spetsen med. Dessutom är ju skaften på blommorna i metall men det blev lixom som en bonus ;)
Stämplarna är SÅ ljuvliga och kommer från ett set från DoCraft. Även papperen kommer från DoCraft och allt är inhandlat hos Creativica! Först en detaljbild av motivet.
Stämplar: YouDo färglagda m distresser
Papper: YouDo
Övrigt: Spets,blommor och brads samt använt mig av min nya MS kantstans med "pop-up"-fjärilar :)

Jag gjorde en tavla...

... ja inte bildligt talat utan mer konkret ;) , på Scrappening i höstas och den har jag inte bloggat. En kompis fick den som inflyttningspresent :)

Stämplar: Basic Grey och Arkivet.
Papper: Maja Design

Den är ca 10 x 10cm och har glas framtill. Träram målad svart.

===============================

Lillblomman firar 75 000 besökare på sin blogg. Vinnare dras 29 april.


Scrapfabriken har en blogcandy och vinnaren dras 30 april

Även Liselotte har en bloggcandy och hon lottar ut härliga band och spetsar! Dragning 1 maj!

I december...

... fick jag detta vackra ljus av Marie-Louise mamma, Inger, som gör själv (förstås). Ljuset fick jag under förbehåll att jag eldade upp det.
Jag brukar vara dålig på att verkligen elda upp hemmastöpta ljus jag får (varför i HELA friden är man för snål med det??? det är ju ingen idé att spara...) men jag bestämde att jag verkligen skulle elda upp detta.

 

Visst är det vackert!!!
Jag var duktig och eldade upp ljuset under jul och häromveckan lämnade jag tillbaka stommen som ljuset är stöpt på. Vet ni vad? Då får jag ett nytt ljus - likadant! Wow! Det är ju så vackert men ska jag klara att elda upp detta ljuset oxå?
Tack Inger!

Annika fyllde...

... 50 år och detta kortet gjorde jag till henne på beställning.


Stämplar: Whipper Snapper Design färglagd m distresser
Papper: Maja design
Övrigt: Organzaband, TH rosett-die, rub-ons.

Äääntligen!

En arbetskamrat gick och gifte sig i smyg efter många år. Använde mig bara av Maja Designs vackra papper samt rosor då jag tyckte det passade henne bäst. Äääntligen kommer från annonsen i tidningen och syftar till hur många år de var tillsammans innan de "slog till". Rosorna är i samma färger som brudbuketten.


Stämplar: Magnetstämplar
Papper: Maja Design
Övrigt: Spets, magnolia die, rosor o utstansade blad.

RSS 2.0